11 de juny de 2015

Masia Serra, uns grans professionals
 
Aquí us deixo les camisetes que hem fet entre d'altres coses per Masia Serra de Cantallops, que ho porten en Jaume i la Silva. Us animo a que visiteu la seva web i uns animeu a anar a fer la visita guiada al seu celler o els àpats i concerts que organtizen.
 
 
 
 
Masia Serra elabora des de 1996 vins de la DO Empordà. La història comença amb una petita vinya plantada el 1961 amb la varietat Garnatxa. Altres varietats franceses, com ara Cabernet Sauvignon, Merlot... poblen part de les 12 hectàrees, que avui conformen la finca de Masia Serra.
Jaume Serra, propietari i enòleg del celler, es va criar en una família d' arrelada tradició vitivinícola. Després de cursar estudis d'enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i d'esgrimir el seu bast aprenentatge en Châteaux Petrus, decideix crear els seus propis vins al celler fundat per ell a Cantallops. Jaume, nét d'un comerciant de vins i fill del també conegut enòleg Simón Serra, ha après a valorar el noble líquid, que, segons comenta, genera càlids sentiments al seu voltant.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada