22 de març del 2016

Bolígraf acabats d'entregar . FASTMATEC





Aquí us deixo els boligrafs acabats de fer de : http://www.fastmatec.com/ca/qui-som/

FASTMATEC

Fastmatec, fundada el 2012, és una companyia especialitzada en l’aprovisionament d’equips i matèries primeres per a processos d’estampació en fred en la indústria de la cargoleria i peces especials, coneguda habitualment como a industria dels fasteners. El seu equip està format per enginyeres amb experiència en la industria dels fasteners, l’automoció i la construcció de maquinaria. Això fa que Fastmatec entengui ràpida i clarament les necessitats dels seus clients i pugui plantejar-los ràpidament les millors alternatives.
Fastmatec creu fermament en el P2P, enfoc persona a persona, sempre generant relacions estables i duradores amb els seus clients.
Des de Fastmatec s’ha dedicat molt esforç i recursos en seleccionar les empreses i marques a les que representa, creant una sòlida base amb la que oferir als seus clients productes i matèries primeres de qualitat que satisfacin les seves exigències. Es així com Fastmatec representa a fabricants de maquinaria d’alta qualitat i tecnologia, a proveïdors de matèries primeres consolidats i de primer ordre mundial; per això Fastmatec conta entre els seus clients amb empreses industrials líders en tota Europa i América del Sud, oferint-los assessorament i ajuda en la selecció de equips.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada