12 d’abril del 2017

EL MOLI DE L'ESCALA

 
 
EL MOLI DE L'ESCALA
By Jordi Jacas
Camps dels Pilans s/n
L'escala
Reserves: Tel 972 774727
 
 
 
 
El Molí de l’Escala està situat en un antic molí fariner amb més de 23 segles d’història. Les seves pedres parlen del passat grecorromà d’Empúries. La Via Heràclea, la primera gran via de comunicació que unia la península ibèrica amb la italiana, creua pel bell mig de l’edifici. De l’actual estructura del Molí se’n té constància des de l’any 1.100. Al SXVII era un molí arrosser. El Marquès de Dou, històric propietari de l’edifici, va centrar-ne l’activitat en la producció de farina, a finals del SXIX. El 1895 el Molí de l’Escala es va convertir en una central elèctrica i l’Escala va ser un dels primers pobles catalans amb enllumenat públic.
 
Dirigit pel cuiner Jordi Jacas, el restaurant Molí de l'Escala ofereix una cuina basada en el producte de proximitat i de temporada, amb un toc creatiu i innovador, però sense perdre de vista les arrels.
A la braseria del Molí de l'Escala, al primer pis de l'edifici, es poden degustar els millors txuletones i una selecció de les millors carns, acompanyades d'amanides i entrants de temporada.
 
La cuina del Molí de l'Escala es trasllada a qualsevol tipus d'esdeveniment, tant per a empreses o institucions, com per a particulars, des de noces o celebracions privades a congressos i actes a mida.
 
El Molí de l'Escala ofereix una acurada cuina empordanesa amb una exquisida selecció dels millors productes en un entorn idíl·lic: les instal·lacions d'uns dels millors camps de golf del país.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada