29 d’agost del 2019

MASIA SERRA



MASIA SERRA * GRACIES PER LA CONFIANÇA.
http://masiaserra.com/

Masia Serra elabora vins de paisatge a la DO Empordà.
La seva història comença l’ any 1996, quan en Jaume Serra i la Sílvia Vilà, després d’acabar els seus estudis d’Enologia i d’Econòmiques respectivament, van decidir engegar la seva pròpia aventura vitivinícola i projecte de vida, començant a elaborar unes poques ampolles de la petita vinya de garnatxa que havia plantat l’avi, l’any 1961. Altres varietats, com ara Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot i Marsselan ... poblen part de les 13 hectàrees, que avui conformen la finca de Masia Serra.
El pas d’en Jaume per l’ emblamàtic Châteaux Pêtrus a Bourdeaux,  va marcar el camí que volien seguir des de els seus inicis. Així mateix, l’experiència adquirida al llarg dels anys dedicats a la consultoria vitivinícola per tot el territori, els hi ha  proporcionat un important bagatge en coneixement.  En Jaume es va criar en una família d' arrelada tradició vitivinícola, nét d'un comerciant de vins i fill del també conegut enòleg Simó Serra.
Fruit de molt d’esforç, dedicació i il·lusions,  han aconseguit que Masia Serra sigui actualment un dels cellers referents a l’Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada