3 de juny del 2014

METODES DE MARCATGE:



 



Treballem tot tipus de mètodes de marcatge, segons el tipus de peça que cal marcar a icad us aconsellem quin utilitzar.

Serigrafia tèxtil: s’aconsella a partir de 50 unitats i fins a grans quantitats de qualsevol peça tèxtil que s’adapti a les nostres màquines. Es pot personalitzar qualsevol dibuix, logotip ... en polos, camisetes, gorres, pantalons...)

Transfer tèxtil: s’aconsella en quantitats petites, també per personalitzar peçes en arxius diferents (diferents números en camisetes, dibuixos per comiats, equipació de fútbol...)

Tampografia: s’utilitza pel marcatge d’objectes promocionals tan en petites com en grans quantitats. (agendes, bolígraf,  encenedors...)

Gravat làser: s’aconsella per objectes metàl·lics o d’alumini, ja que és més permanent que la tampografia ( placa, trofeu, clauer metàl·lic ..)

Subliminació: per a peçes de 65%  o  100% de polièster en color blanc. S’utilitza sobretot per personalitzar samarretes tècniques amb logotips a tot color, imatges o fotografies.

Impressió digital: per impressions de  dibuixos o logotips més complicats o complerts, que tinguin molts de colors i per a poques quantitats. Permet posar qualsevol imatge que enviï el client, independentment del color de la samarreta, tot i que té un màxim d’impressió: 25cmx25cm. (impressió digital directe a la peça)


Brodat: per qualsevol tipus de logotip, tingui els colors que tingui. S’aconsella per : gorres, polos, jaquetes ... sobretot per hotels, centres d’estètica, perruqueries.... . Es per donar una imatge corporativa.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada