21 de maig del 2021

EL MAR, RESIDUS .... (El Pescaplàstiks és un espectacle de 2 pallassos ...)

El Pescaplàstiks és un espectacle de 2 pallassos que té per objectiu sensibilitzar sobre la importància de l’impacte dels plàstics i els residus en el mar i la sobreexplotació de la pesca i les diferents espècies, a més a més de riure i passar una bona estona.

Us adjuntem el link on podreu veure l’adaptació al nou format COVID.

https://www.youtube.com/watch?v=tJDjE_50j3o



I també ...

Els tallers de pesca sostenible i residus marins: són uns tallers vivencials, que també s’han adaptat a les mesures Covid i els participants poden interactuar amb la mascareta i utilitzant gel.

Hi ha 4 tallers que absorbeixen 60 persones cada hora amb 5 monitors.

  • Gorgònies de Mar (els boscos del mar ) Projecte Rescap del ICM.
  • Illes de Plàstic ( com reduir, reciclar, replantejar el consum del plàstic d`un sol us), és un taller on es fa reflexionar sobre l`impacte dels plàstics d’un sol ús en els oceans i la seva problemàtica.
  • Taller sobre la pesca sostenible on parlem dels peixos, pesquem ,coneixem les espècies, com mesurar-les i la seva cadena tròfica. Projecte Miticap del ICM
  • Taller de pescadors, pesquem amb vaixells replicats en fusta de tots els tipus de pesca que existeixen al litoral i les diferents arts.

Els tallers són una instal·lació permanent per on poden passar 15 persones màxim cada 15 minut amb un monitor per cada taller.

https://www.youtube.com/watch?v=4SzjcB2XW7g&list=PLDP1ID1EVhHUWwcRkBiW18SsST1WYc522&index=2

Preu: 1000€


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada